Keuken afspraak bij u thuis

Zoeken


Keukens

NIEUW !! Avantgarde Classics Elegance Greeploos Modern Maak een afspraak Offerte Check !!

Apparatuur

Kookplaten Afzuigkappen Ovens Magnetrons Fornuizen Vaatwassers Koel/vrieskasten Overige

Service

Leveringsvoorwaarden Privacy policy Order status Contact

Werkwijze

In het kort

Weet u al hoe uw droomkeuken eruit moet zien? En heeft u deze keuken al eens gezien bij een van de vele luxe (en dure) keukenshowrooms? In een keukenshowroom kunt u prima algemene ideeŽn opdoen, maar die ene keuken die precies bij u past (in uw huis, maar ook bij uw persoonlijke wensen), vindt u er niet. Wat u er wel vindt zijn opdringerige verkopers, die u maar al te graag een keuken verkopen. Het orderbedrag is daarbij meer dan eens belangrijker dan de tevredenheid van u als klant.

De unieke formule van keukendirect is anders

Nadat u het aanvraagformulier hebt ingevuld, neemt een van onze adviseurs contact met u op om een afspraak te maken op een tijdstip wanneer u het uitkomt. Deze vrijblijvende afspraak vindt niet plaats in een onpersoonlijke showroomkeuken, maar in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis. In een ongedwongen sfeer en zonder storende elementen (zoals andere klanten) bespreekt u samen met onze adviseur de wensen die u heeft voor uw nieuwe keuken. Om u volledig te informeren heeft onze adviseur zijn eigen 'showroom' bij zich; alle mogelijke frontuitvoeringen, werkbladen en brochures van alle merken inbouwapparatuur heeft hij gewoon bij zich in zijn auto. Onze adviseur meet meteen de maten van de keukenruimte op, zodat u zeker weet dat de opstelling die u samen op papier zet ook past. Omdat onze adviseur heel goed de 'sfeer' van uw huis kan proeven zal zijn advies veel persoonlijker zijn dan in welke showroom dan ook. Aan het einde van het bezoek weet u tot op de eurocent nauwkeurig wat uw nieuwe keuken u gaat kosten. Door het ontbreken van een geldverslindende showroom zal dit overigens een stuk lager zijn dan u vooraf wellicht verwacht. Uiteraard krijgt u alles wat besproken is direct zwart op wit op papier. Om uw droomkeuken helemaal af te maken kunnen wij ook bemiddelen bij het vinden van een monteur.

Wilt u ook een afspraak met een van onze keuken adviseurs?

Op onze internetsite kunt u hiervoor een afspraakverzoek maken, waarna er contact met u wordt gezocht om een afspraak met een van onze keukenadviseurs te realiseren.